FunkyKids

logo

Det här är Funkykidz

Sveriges största dansskola för barn!

Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-8 år släppa loss till riktigt bra dansmusik som är specialproducerad för Funkykidz. se MusikenFunkykidz Hitz finns tillgänglig här på funkykidz.se vilket gör det möjligt för våra elever att släppa loss hemma efter lektionen.

Funkykidz bygger på värderingarna om rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Funkykidz-lektionen är förkoreograferad för att hålla en hög kvalité över hela landet. För varje kurs finns en genomarbetad kursplan. Varje lektion har en pedagogisk tanke och vi kryddar alltid våra koreografier med rolig rekvisita som förhöjer känslan.

Varje vår är det dags för den stora Funkykidz-showen. Då får alla dansare (som vill) stå på en riktig scen med proffessionellt ljus och ljud. På hösten har vi avslutningen i danssalen, då bjuder björnen Funky in till "Funkys Fest"

Våra instruktörer är talangfulla dansare och inspiratörer med hjärtat på rätta stället. De sätter trygghet och säkerhet högt och brinner för att sprida dansglädje. Vår personal har alla genomgått gedigen grundutbildning och deltar kontinuerligt i fortbildning,

Hoppas vi väckt din nyfikenhet.

 

Mycket välkomna

 Hanna Samuelsson

0705-580915